HONDENBEVEILIGING                                                              

Hondengeleiders hebben meerdere voordelen. Enerzijds zijn de zintuigen van bewakingshonden veel beter ontwikkeld. Hierdoor kunnen zij in het donker gevaar veel beter bespeuren als een beveiliger zonder hond. Anderzijds gaat van een beveiliger mét hond een preventieve werking uit. Tegen een beveiliger met hond wordt zelden agressief gedrag vertoont.

De hondengeleider van Wad & Stad wordt om die redenen dus vaak ingezet op diverse evenementen en bewaking van bedrijventerreinen.

Vanzelfsprekend zijn onze honden volledig gecertificeerd en getoetst volgens KNPV en NBvdD norm.

De hondengeleiders van Wad & Stad hebben altijd als doelstelling de rust te bewaren. Onze honden zullen daarom pas in actie komen als hun baas dat nodig acht.

Met hondengeleiders van Wad & Stad bent u ervan verzekerd dat u een representatieve beveiliger met gecertificeerde hond heeft lopen, waarvan een preventieve werking uitgaat. Mocht u meer informatie verlangen zijn wij altijd bereid om u vrijblijvend in een persoonlijk gesprek meer informatie te verstrekken. U kunt daarvoor contact opnemen met Hondenbeveiliging Wad & Stad

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd bedrijfshulpverlener (BHV).